16.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΖάκυνθος: Θάνατος 12χρονου παιδιού από ηλεκτροπληξία

Ζάκυνθος: Θάνατος 12χρονου παιδιού από ηλεκτροπληξία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, από τον άδικο χαμό ενός 12χρονου παιδιού, την ώρα που έπαιζε με τους φίλους τους, σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Τσιλίβι, από ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου στις 22:00 χθες το βράδυ, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα και αποφάσισε να κρυφτεί, στην κεντρική μονάδα κλιματισμού, του ξενοδοχείου όπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία υπέστη ηλεκτροπληξία.

‘Αμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ΑΤ Ζακύνθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.