19.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤι απαντά η Γεωργία Μπίκα σε αυτούς που τη συνδέουν με την...

Τι απαντά η Γεωργία Μπίκα σε αυτούς που τη συνδέουν με την αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Εμπλοκή της Γεωργίας Μπίκα με την αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη βλέπουν ορισμένη, κάτι που έκανε την 24χρονη να ξεκαθαρίσει ότι δε γνωρίζει τη γυναίκα που ανέφερε ο 50χρονος αυτόχειρας σε σημείωμα του.

Η Γεωργία Μπίκα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα αναφέρει στο σημείωμά του ο 50χρονος.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δεν γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση. Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση…», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι. Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…» δήλωσε.

«Είμαι καθαρή»

«Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Και είμαι καθαρή, δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλαν ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν με κάποιον που ζητάει βοήθεια. Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάζει κάτι», είπε η 24χρονη.

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρόνων καλούμαι να διαχειρίζονται όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω. Και δεν ήξερα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεση μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη. Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομα μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος», τόνισε η Γεωργία Μπίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.