13.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΘεσσαλονίκη: Λήστεψε τράπεζα με... σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε τράπεζα με… σημείωμα

Άγνωστος λήστεψε τράπεζα χρησιμοποιώντας απειλητικό σημείωμα. Το περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Σμύρνης 41, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

   Όπως έγινε γνωστό, παριστάνοντας τον πελάτη, ο δράστης πλησίασε το γκισέ όπου παρέδωσε το χειρόγραφο σημείωμα στον τραπεζικό υπάλληλο, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι επρόκειτο για ληστεία, και ζήτησε να τού παραδώσει τα διαθέσιμα χρήματα.

   Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν οπλισμένος αλλά δεν προέταξε το όπλο, ούτε έκανε χρήση αυτού. Ο ταμίας τού παρέδωσε τελικά 7.000 ευρώ, με τα οποία ο δράστης εξαφανίστηκε πεζός. Έκτοτε είναι σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.