ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΘεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα στην Εθνική Οδό Αεροδρομίου λόγω εργασιών

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα στην Εθνική Οδό Αεροδρομίου λόγω εργασιών

Σειρά εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου πρόκειται να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι παρεμβάσεις θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2026, επηρεάζοντας την κίνηση των οχημάτων σε συγκεκριμένα τμήματα του οδικού άξονα κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι τεχνικές εργασίες θα επικεντρωθούν στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου που ξεκινά από το ύψος της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και εκτείνεται έως και 200 μέτρα μετά το ρέμα του Ανθεμούντα. Το συνεργείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων θα πιάσει δουλειά την προσεχή Δευτέρα, 20 Απριλίου, με το ωράριο των εργασιών να εκτείνεται από τις 07:00 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι.

Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού, θα εφαρμοστεί τμηματικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι περιορισμοί αυτοί θα ισχύσουν εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών στο οδόστρωμα. Οι οδηγοί που προγραμματίζουν να κινηθούν προς ή από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου οκταώρου, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την προσωρινή σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ