15.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνάντηση Χαρίτση με πανεπιστημιακούς και φοιτητές του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ

Συνάντηση Χαρίτση με πανεπιστημιακούς και φοιτητές του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ

Την «ξεκάθαρη στάση της Νέας Αριστεράς απέναντι στην ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστήμιων» υπογράμμισε ο Αλέξης Χαρίτσης στην συνάντηση που είχε με πανεπιστημιακούς, φοιτητές και εργαζόμενους του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς τόνισε ότι ο αγώνας πρέπει να αποκτήσει κι άλλες μορφές και να ενισχυθεί, ενώ υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη να υπάρξει πρωτοβουλία συμπόρευσης με άλλες πολιτικές δυνάμεις για την υπεράσπιση του δημοσίου πανεπιστημίου. «Θα είμαστε παρόντες και στις κινητοποιήσεις και θα δώσουμε μάχη μέσα στο κοινοβούλιο», είπε, σημειώνοντας ότι η πιο σημαντική είναι η μάχη που θα δοθεί πριν το νομοσχέδιο έρθει στο κοινοβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.