22.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣτην προσαγωγή 19 ατόμων από το Λόφο του Στρέφη προχώρησε η ΕΛΑΣ

Στην προσαγωγή 19 ατόμων από το Λόφο του Στρέφη προχώρησε η ΕΛΑΣ

Σε 19 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία σήμερα το πρωί στο Λόφο του Στρέφη, για λεκτική, όπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, επίθεση σε συνεργείο τοπογράφων που είχε μεταβεί στο σημείο για μετρήσεις, στο πλαίσιο της ανάπλασης του λόφου, η οποία έχει ανατεθεί από τον δήμο σε εταιρεία και αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συνεργείο είχε πάει εκεί από το πρωί, ενώ υπήρχε και μία διμοιρία ΜΑΤ για την προστασία του.

Κάτοικοι της περιοχής όμως, καθώς και άτομα από διάφορες συλλογικότητες, που αντιδρούν στην όλη διαδικασία, συγκεντρώθηκαν στο σημείο και επιχείρησαν να εμποδίσουν το συνεργείο, κάνοντας λεκτική επίθεση στα μέλη του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να προχωρήσουν και προσήγαγαν 19 από τους συγκεντρωθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.