11.7 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠελώνη: Κανένα θέμα απόλυσης μη εμβολιασμένων εργαζομένων

Πελώνη: Κανένα θέμα απόλυσης μη εμβολιασμένων εργαζομένων

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τα όσα είπε πριν από λίγα 24ωρα ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης ακόμα και για απολύσεις μη εμβολιασμένων πολιτών. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κα Πελώνη είπε κατηγορηματικά ότι «δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ο πρωθυπουργός έχει θέσει το πλαίσιο, αναφορικά με τον εμβολιασμό των υγειονομικών, η συζήτηση για το θέμα είναι ζωηρή και θα διεξαχθεί με κατανόηση».

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.