22.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝέα ακτοπλοϊκή σύνδεση από Λαύριο, με δύο πλοία RO-RO για Θεσσαλονίκη και...

Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση από Λαύριο, με δύο πλοία RO-RO για Θεσσαλονίκη και Λεμεσό

Τη νέα σύνδεση με δύο πλοία RO-RO, του λιμανιού του Λαυρίου με της Θεσσαλονίκης και της Λεμεσού,ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένα Λαυρίου.

Η νέα γραμμή με τα πλοία CENK T και CENK G ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Οκτωβρίου 2022 από την SBS LINES CYPRUS.

Το ένα πλοίο θα προσεγγίζει το λιμάνι του Λαυρίου κάθε Πέμπτη, προερχόμενο από Λεμεσό και θα συνεχίζει για Θεσσαλονίκη και το δεύτερο πλοίο θα προσεγγίζει το Λιμάνι του Λαυρίου κάθε Σάββατο, προερχόμενο από Θεσσαλονίκη και θα συνεχίζει προς Λεμεσό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΛ ΑΕ, κ. Γιώργος Βακόνδιος, δήλωσε ότι η συνεχής ανάπτυξη του Τομέα Ro-Ro διεθνών πλόων είναι προτεραιότητα για το λιμάνι του Λαυρίου και οι προσδοκίες είναι σημαντικές, ενώ αναμένονται σύντομα και νέες συμφωνίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεδομένης και της ραγδαίας ανάπτυξης του τομέα της κρουαζιέρας, κυρίως στο home porting, το λιμάνι του Λαυρίου διαδραματίζει έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο ρόλο στις διεθνείς μεταφορές ανέφερε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.