Υλικά
750 γρ. ρόφημα αμυγδάλου, σε θερμοκρασία δωματίου
3 κρόκους, από μεσαία αυγά
60 γρ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
120 γρ. κουβερτούρα
10 γρ. στέβια, υγρή
1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα
μύρτιλα (blueberries)
μαύρα μούρα (blackberries)
σμέουρα (raspberries)
φύλλα δυόσμου, ή μέντας
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, και ρίχνουμε τους κρόκους, το κορν φλάουρ, το ρόφημα αμυγδάλου και το εκχύλισμα βανίλιας.
Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός για 4-5 λεπτά συνεχόμενα μέχρι να πήξει το μείγμα και να γίνει κρέμα.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη ρίχνουμε στην κρέμα.
Προσθέτουμε το αλάτι και την υγρή στέβια, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Μοιράζουμε σε μπολάκια και σερβίρουμε με φρούτα του δάσους και φύλλα δυόσμου.