ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚρήτη: Πατέρας κλείδωσε 20 μηνών κοριτσάκι στο αμάξι για 40 λεπτά και...

Κρήτη: Πατέρας κλείδωσε 20 μηνών κοριτσάκι στο αμάξι για 40 λεπτά και πήγε για… μπάνιο – Πώς σώθηκε το παιδί

Ο 26χρονος δεν δίστασε να κλειδώσει το παιδί του μέσα στο αμάξι, την ώρα που η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη με πρωταγωνιστή έναν τουρίστα που άφησε κλειδωμένο στο αμάξι το μωρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 26χρονος Γερμανός πήρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε με το 20 μηνών κοριτσάκι του στη θάλασσα του Παλιόκαστρου Ηρακλείου για να κάνει μπάνιο.

Ο 26χρονος δεν δίστασε να κλειδώσει το παιδί του μέσα στο αμάξι, την ώρα που η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου, και να κατέβει σαν κύριος στην παραλία για να κάνει μπάνιο.

Άρχισε να κλαίει το μωρό
Τα λεπτά περνούσαν και το παιδί άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία. Το μικρό κορίτσι ξεκίνησε να κλαίει και ευτυχώς, για εκείνο, ο ναυαγοσώστης που βρίσκεται στην περιοχή άκουσε τα κλάματα και βρήκε το παιδί κλειδωμένο μέσα στο αμάξι. Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε το 20μηνών κοριτσάκι ήταν στο αυτοκίνητο για 40 λεπτά.

Ο ναυαγοσώστης ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 26χρονο πατέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ