Κάτι το επερχόμενο Πάσχα, καθολικών και ορθοδόξων, κάτι οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, κάτι οι Χούθι, την ανιούσα πήραν ξανά οι τιμές των καυσίμων.
Οι πρώτοι που το κατάλαβαν ήταν οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας, οι οποίοι πήραν την πικρή γεύση της ακρίβειας γεμίζοντας το ρεζερβουάρ. Ακόμη πικρότερη θα είναι η γεύση όσων φουλάρουν για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκο Παπαγεωργίου, τους τελευταίους δύο μήνες έχει αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου μπρεντ γύρω στα 10% δηλαδή από το 73$ που είχε προσεγγίσει στις αρχές του χρόνου τώρα πια ξεπερνάει τα 86$.
«Ενώ υπάρχουν αποθέματα ενώ η παραγωγή έχει ξεπεράσει τον μέσο όρο των τελευταίων τριών ετών σε πετρέλαιο δεν βλέπουμε το πετρέλαιο να πέφτει, αυτό είναι ένα προμήνυμα θα κάτι που θα επακολουθήσει».

