ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΗ Χίλαρι στο πλευρό της Σάνα Μάριν: Η παλιά φωτογραφία όταν χόρευε...

Η Χίλαρι στο πλευρό της Σάνα Μάριν: Η παλιά φωτογραφία όταν χόρευε τρελά ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Η Χίλαρι στηρίζει Σάνα.

Πάρα πολλές γυναίκες ανά τον πλανήτη, επώνυμες και ανώνυμες, κυρίες της πολιτικής, της τέχνης ή οποιουδήποτε άλλου χώρου, προσέφεραν τη στήριξή τους στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, που κατασπαράχθηκε από τα ΜΜΕ όταν διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να χορεύει και να διασκεδάζει μέχρι το πρωί με τους φίλους της.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών – και πρώην υποψήφια για την προεδρία – έσκαψε στα συρτάρια της και βρήκε το σωστό φωτογραφικό ενσταντανέ για να προσφέρει τη στήριξή της στην 36χρονη πρωθυπουργό του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Φινλανδίας.

“Συνέχισε να χορεύεις” είναι η προτροπή που η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον απευθύνει στη Σάνα Μάριν, μέσω της ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον το 2012, να χορεύει στο νυχτερινό κέντρο Café Havana στην Καρταχένα της Κολομβίας, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, είναι η καλύτερη απόδειξη, όπως έκρινε, για να στηρίξει τη νεαρή πολιτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ