Σοκ έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο η δήλωση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν, ο οποίος είπε στο «CNews» ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, έχει σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στη χώρα!
«Οκ. Καρίμ Μπενζεμά έχει διαβόητους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», είπε ο Νταρμανέν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Η δήλωση αυτή του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών έρχεται μετά τη θέση υπέρ της Παλαιστίνης, που εξέφρασε ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ. «Όλες οι προσευχές μας για τους κατοίκους της Γάζας, που είναι και πάλι θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών, που δεν λυπούνται ούτε γυναίκες ούτε παιδιά», έγραψε στο Twitter.
Ο Ισραηλινός πρώην τερματοφύλακας Αουάτ καθύβρισε τον Μπενζεμά για την ανάρτησή του, καθώς δεν ανέφερε τίποτα για τους νεκρούς του Ισραήλ, γεγονός, δε, που έφερε και επίθεση στα social media από πολλούς ακόμη Ισραηλινούς.
Ο πρώην τερματοφύλακας των Μαγιόρκα, Λα Κορούνια και Μακάμπι Χάιφα απάντησε σε πέντε γλώσσες στον Μπενζεμά ως εξής: «Είσαι ένας μεγάλος π@@@@@ς γιος»!
ΠΗΓΗ: filathlos.gr

