19.4 C
Thessaloniki
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΕπεισόδια και μπουνιές έξω από το δικαστήριο στη δίκη για τη δολοφονία...

Επεισόδια και μπουνιές έξω από το δικαστήριο στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέφτει ξύλο μεταξύ κουκουλοφόρων, την ώρα της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου.

Ήδη, νωρίτερα, επικράτησε μια μικρή ένταση με τις αποδοκιμασίες στους 12 κατηγορούμενους.

Ομάδα ανθρώπων είναι συγκεντρωμένη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και φωνάζουν συνθήματα κατά των 12 κατηγορουμένων. Μπουνιές έπεσαν στα σκαλιά του δικαστηρίου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν τους εμπλεκόμενους και τα επεισόδια να λήγουν προσωρινά. Η δίκη συνεχίζεται στην αίθουσα.

Ωστόσο, οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο και φωνάζουν συνθήματα, με τα ΜΑΤ να βρίσκονται κοντά τους για να μην «ανάψουν» και πάλι τα αίματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία οπαδών, προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ