ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο deal στη Θεσσαλονίκη – Εξαγόρασε τα σούπερ μάρκετ «Αγορά...

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο deal στη Θεσσαλονίκη – Εξαγόρασε τα σούπερ μάρκετ «Αγορά Ναταλί»

Στην εξαγορά των σούπερ μάρκετ «Αγορά Ναταλί» στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως έγραφε από νωρίς το naftemporiki.gr.
Με αυτή την κίνηση προστίθενται 12 καταστήματα στο δίκτυο franchise της εταιρείας.

Η νέα εξαγορά της ΑΒ βρίσκεται σε ακολουθία με τον φιλόδοξο σχεδιασμό ανάπτυξης της αλυσίδας, που στοχεύει έως το 2028 σε δίκτυο άνω των 900 καταστημάτων, αξιοποιώντας κυρίως το μοντέλο franchising για ταχύτερη γεωγραφική επέκταση και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση κόστους.

«Με σταθερή επένδυση σε υποδομές, τεχνογνωσία και συνεργασίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαμορφώνει ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο επιχειρηματικό οικοσύστημα που δίνει προοπτική μακροχρόνιας ανάπτυξης στους συνεργάτες της», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Για το 2026, η στρατηγική ανάπτυξης της ΑΒ Βασιλόπουλος προβλέπει τη δημιουργία 100 νέων καταστημάτων franchise, με έμφαση σε αστικές και τουριστικές περιοχές. Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας ενεργά στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στην ενίσχυση της απασχόλησης, υπογραμμίζει η εταιρεία.

Όπως σημειώνεται επίσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο franchise στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ και προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε στάδιο της συνεργασίας: από την επιλογή και αξιολόγηση του ακινήτου, τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος, έως την εκπαίδευση των ομάδων και τη συνεχή λειτουργική καθοδήγηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ