17.4 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΑγόρασαν προϊόντα και υπηρεσίες αξίας 9.500 ευρώ, μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας παράνομα τις...

Αγόρασαν προϊόντα και υπηρεσίες αξίας 9.500 ευρώ, μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας παράνομα τις τραπεζικές κάρτες

Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της Κατερίνης, με την κατηγορία της απάτης

καθώς διαπιστώθηκε πως χρησιμοποίησαν παράνομα τις τραπεζικές κάρτες μίας 39χρονης και πραγματοποίησαν αγορές μέσω του διαδικτύου, συνολικής αξίας 9.519,12 ευρώ.

   Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, τον Δεκέμβριο του 2019, σε περιοχή της Πιερίας, μία 43χρονη εκμεταλλευόμενη την εργασιακή της ενασχόληση με την 39χρονη, υπέκλεψε τα στοιχεία δύο τραπεζικών της καρτών (αριθμούς καρτών, κωδικούς ασφάλειας, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία λήξης), με τα οποία στη συνέχεια, μαζί με τους τέσσερις συνεργούς της, πραγματοποίησαν έως και τον Ιούνιο του 2020 παράνομες ηλεκτρονικές συναλλαγές.

   Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 43χρονης που υπέκλεψε τα στοιχεία των καρτών, όπως επίσης σε δύο 19χρονους, ενός 31χρονου και μίας 17χρονης, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Κατερίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.