16 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΒ. Κοντοζαμάνης : Στις 7 Απριλίου τα πρώτα self tests στα φαρμακεία

Β. Κοντοζαμάνης : Στις 7 Απριλίου τα πρώτα self tests στα φαρμακεία

Η εισαγωγή της πρώτης παρτίδας των self tests ολοκληρώνεται σήμερα με την παράδοσή τους σε εμάς, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου υγείας για την πορεία της Covid-19 στην Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε ότι ο εφοδιασμός των φαρμακείων θα ξεκινήσει από την προσεχή Τετάρτη, 7 Απριλίου.

Η επόμενη παράδοση, είπε ο κ. Κοντοζαμάνης, είναι προγραμματισμένη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και η τελευταία στις αρχές της μεθεπόμενης.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τόνισε, ως το τέλος της εβδομάδας τα φαρμακεία της χώρας θα διαθέτουν επαρκείς ποσότητες για να τις διαθέσουν, σε πρώτη φάση στους μαθητές Λυκείου, 16 έως 18 ετών και τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια στις ηλικίες 18 έως 64 χρόνων.

Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα τεστ την εβδομάδα, 4 το μήνα και ο υπουργός εξήγησε τη διαδικασία διάθεσης των τεστ καθώς και πώς θα γίνονται από τους πολίτες.

Ακολουθήστε το thesspress.gr και στο Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.