15.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤραγωδία στη Λήμνο: Νεκρή μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε 55χρονη

Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρή μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε 55χρονη

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής κοντά στο Κοντοπούλι της Λήμνου, όταν μια γυναίκα 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε πηγάδι.

Σύμφωνα με το limnoslive.gr, η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι και οι συγγενείς της, ανήσυχοι για την απουσία της, κινητοποιήθηκαν άμεσα. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην ανάσυρση της. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ενδέχεται να βρισκόταν κοντά στο πηγάδι για λόγους που σχετίζονται με αγροτικές εργασίες, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια της πτώσης της.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.