15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Τι φέρνει ο καινούργιος μήνας – Αναλυτική ανάλυση για κάθε ζώδιο.

Κριός: Καθοριστικές οι αλλαγές για τους Κριούς τον μήνα Σεπτέμβριο, καθώς ο Άρης γίνεται ανάδρομος στην 28η μοίρα του ζωδίου σας στις 9/9 και αναχαιτίζει την κεκτημένη ταχύτητά του όσον αφορά τον παρορμητισμό σας. Τα αποτελέσματα αυτής της ανάδρομης στροφής μπορεί να είναι θετικά σε περίπτωση που κινδυνεύατε να χάσετε το μέτρο αλλά ίσως και αρνητικά εάν οι στόχοι σας έπρεπε να ολοκληρωθούν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, με το Δία που επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 13/9 και αντίστοιχα τον Κρόνο στις 29/9, το ξεκίνημα του φθινοπώρου είναι μια καλή περίοδος για να μεθοδεύσετε με ψυχραιμία τις κινήσεις σας, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών.

Ταύρος: Η επιστροφή του Δία και του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (13 &29/9) αντίστοιχα βάζουν σε νέα προοπτική σχέδια που αφορούν σπουδές ή επαφές σας με το εξωτερικό, ή ακόμη και προγραμματισμό μια γενικότερης επέκτασης που αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας. Προς την κατεύθυνση αυτή λειτουργεί και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9, η οποία ενώ ευνοεί κυρίως τα αισθηματικά σας, τροφοδοτεί και τα καινούρια ξεκινήματα σε ατομικούς στόχους και φιλοδοξίες. Τέλος, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό από τις 9/9 βάζει φρένο σε καταστάσεις που βρίσκονταν στο τελευταίο τους στάδιο, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει και την ευκαιρία να σκεφτείτε πιο λογικά τις κινήσεις σας και να αναθεωρήσετε τυχόν ειλημμένες αποφάσεις.

Δίδυμοι: Το φθινόπωρο ξεκινά με την Πανσέληνο στους Ιχθύες (2/9), θέση που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στα επαγγελματικά αλλά και να φέρει εις πέρας καταστάσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο εξάμηνο. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο  στις 17/9 δημιουργεί νέα δεδομένα σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Κατά τ’ άλλα ο Δίας και ο Κρόνος που μπαίνουν σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 13 & 29/9 σας επηρεάζουν στον τομέα των οικονομικών, ειδικά σε χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλους, ή σε υποχρεώσεις σας σε τράπεζες, εφορίες κτλ., όπου οι υποθέσεις σας εξελίσσονται πλέον με μεγαλύτερη ταχύτητα. Με Άρη ανάδρομο στον Κριό από 9/9 μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις σε συλλογικά πρότζεκτ.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 2/9 επιδρά πολύ θετικά σε θέματα που αφορούν ταξίδια ή επαφές σας με το εξωτερικό, και επεκτείνει τις δυνατότητές σας σε τομείς που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Ωστόσο η πιο δραστική επιρροή του μήνα για εσάς είναι η επιστροφή του Δία στις 13/9 και του Κρόνου στις 29/9 σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, γεγονότα που θα σας φέρουν σε ευθεία αντιπαράθεση με το σύντροφο ή στενούς σας συνεργάτες, προκειμένου να διευθετήσετε ζητήματα που είχαν μπει στον «πάγο» εδώ και καιρό. Στο ίδιο μοτίβο, ο ανάδρομος Άρης στον Κριό από 9/9 δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας ή σε θέματα που αφορούν το δημόσιο προφίλ σας (προαγωγές, δημοσιοποιήσεις κτλ.)

Λέων: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 6/9 και σας βοηθά στις σχέσεις και τη διαχείριση των οικονομικών σας. Στην ίδια συχνότητα θα λειτουργήσει για εσάς και η Νέα σελήνη στην Παρθένο στις 17/9, η οποία θα καλλιεργήσει νέα δεδομένα για την απόκτηση επιπλέον εσόδων. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης που γίνεται ανάδρομος στον Κριό στις 9/9 σας κάνει πιο διστακτικούς στην ανάληψη δράσης που αφορά σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, διάθεση επέκτασης. Όλα αυτά μπαίνουν για αρκετές εβδομάδες κάτω από το μικροσκόπιο, ενώ ταυτόχρονα με ορθόδρομο Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω 13/9 και 29/9 αντίστοιχα) θα χρειαστεί προσοχή στη διευθέτηση καθημερινών εκκρεμοτήτων και σε ρουτίνες υγείας (τσεκάπ, διατροφή κτλ.)

Παρθένος: Ήλιος στο ζώδιό σας ως τις 22/9 και Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ενισχύουν την επιρροή σας στους άλλους και αυξάνουν τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Ωστόσο ο Σεπτέμβριος είναι γενικότερα ένας πολύ δυναμικός μήνας για εσάς, καθώς ξεκινά στις 2/9 με την Πανσέληνο στους απέναντί σας Ιχθύες, συνθήκη που θα επηρεάσει κυρίως τις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες, είτε ολοκληρώνοντας καταστάσεις είτε ταράζοντας τα ήσυχα νερά. Όμως αστρολογικά το σύμπαν είναι με το μέρος σας, διότι η επάνοδος Δία/Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (13 &29/9) σας βοηθούν να οργανώσετε τις κινήσεις σας με ρεαλισμό κι αποτελεσματικότητα.

Ζυγός: Ο Ήλιος που θα μπει στο ζώδιό σας στις 23/9 θα συγκεντρώσει όλη σας τη θετική ενέργεια, έως τότε όμως ο Ερμής στο Ζυγό από 6 έως 28/9 περνάει ξεκάθαρα τα μηνύματά σας στους άλλους. Ενδεχομένως, το πιο ισχυρό στοιχείο του μήνα για εσάς να είναι ο Άρης που γίνεται ανάδρομος στον Κριό στις 9/9 και λειτουργεί διπλά: από την μια μεριά μπορεί να βάζει λίγο φρένο στις ατομικές σας επιδιώξεις, όμως από την άλλη κάνει και τους ανθρώπους που έχετε στο στενό σας περίγυρο πολύ πιο προσεκτικούς απέναντί σας. Επίσης, με την ορθή πορεία Δία (13/9) και Κρόνου (29/9) στον Αιγόκερω τα πράγματα μπαίνουν σε μια καλύτερη σειρά σε οικογενειακά θέματα, όπως και στα δεδομένα για αναζήτηση νέου σπιτιού ή αλλαγή τόπου διαμονής

Σκορπιός: Καθώς μπαίνει το φθινόπωρο, η βασική αστρολογική του απόχρωση που θα σας συνοδεύσει ως το τέλος του 2020 θα είναι το πολύ ευνοϊκό τοπίο σε κοινωνικές συναναστροφές, το οποίο θα προκύψει με Δία και Κρόνο σε ορθή πορεία (13/9 & 29/9 αντίστοιχα). Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ευκαιρίες για αναγνώριση, ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και συλλογικές συνεργασίες θα βρίσκονται για αρκετό καιρό σε πρώτο πλάνο. Για την ώρα, η Πανσέληνος στις 2/9 στους Ιχθύες είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί την επικοινωνία σας και τις συναλλαγές σας, τομείς που θα ευνοηθούν ακόμα περισσότερο με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 27/9. Προσοχή σε θέματα υγείας (άγχος, αλλεργίες κτλ.) με Άρη ανάδρομο στον Κριό από 9/9.

Τοξότης: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα στις 6/9 και ευνοεί για εσάς σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές που είτε βρίσκονται στο εξωτερικό είτε σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τη βάση σας. Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο στους Ιχθύες (2/9), τοποθέτηση που δημιουργεί μια κάποια αστάθεια στον τομέα της οικογένειας. Ταυτόχρονα, ο Άρης που γίνεται ανάδρομος στον Κριό στις 9/9  καθυστερεί εξελίξεις στα αισθηματικά σας ή στις προσωπικές σας φιλοδοξίες και σας κάνει πιο προσεκτικούς στο πώς λειτουργείτε στους τομείς αυτούς. Κινητικότητα παρατηρείται και στα οικονομικά σας, με Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω σε ορθή πλέον πορεία να εξισορροπούν τα σκαμπανεβάσματα του προηγούμενου διαστήματος.

Αιγόκερως: Ο Άρης που μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό (9/9) βάζει τα οικογενειακά σας ζητήματα σε μια πιο εσωστρεφή βάση και σας δίνει τη δυνατότητα να στραφείτε πιο προσεκτικά στις εσωτερικές σας ανάγκες. Αντιθέτως, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει νέους ορίζοντες στα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, ενώ ταυτόχρονα ο Δίας (13/9) και ο Κρόνος (29/9) που επιστρέφουν σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας σάς επιστρέφουν στο σημείο εκείνο όπου η αυτοπεποίθηση και η αποτελεσματικότητά σας βρίσκονταν στο ζενίθ τους. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2/9 τονώνονται ο ρομαντισμός, η έμπνευση και η δημιουργική σας φαντασία.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 2/9 επικεντρώνεται στα οικονομικά σας, τα οποία και καλείστε να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη προσοχή απ’ ό,τι συνήθως. Σε δεύτερο χρόνο, ο Άρης που γίνεται ανάδρομος στον Κριό επηρεάζει συμφωνίες και συναλλαγές, με την έννοια ότι μπλοκάρει όσες από αυτές ήταν σε εξέλιξη και τις βάζει προσωρινά σε αναμονή. Πολύ σημαντικό ωστόσο φαίνεται να είναι το γεγονός ότι με την επιστροφή του Δία και του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 13 και 29/9 αντίστοιχα «κλείνουν» για εσάς ολόκληρα κεφάλαια ζωής μέχρι τα Χριστούγεννα, έπειτα από πολυετή και ώριμη διεργασία. Κάτω από αυτό το πρίσμα προετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές, αρχής γενομένης τον Ιανουάριο του 2020.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 2/9 και ξεκινά για εσάς ένα πολύ δυναμικό κι αποδοτικό φθινόπωρο, με κομβικό σημείο την 17η/9, όπου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργούνται καινούριες ευκαιρίες σε σχέσεις και σημαντικές συνεργασίες.  Η σπουδαιότητα των συνεργασιών αυτών θα φανεί ακόμα πιο καθαρά με το Δία ξανά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 13/9, ο οποίος θα σας φέρει σε επαφή με πολύ σημαντικά πρόσωπα. Στη συνέχεια, κι ο Κρόνος που επιστρέφει επίσης στην κανονική του πορεία στις 29/9 θα «σφραγίσει» μέσα από ένα επίσημο πλαίσιο τις συνεργασίες αυτές και θα ανοίξει το δρόμο για καινούριες προκλήσεις στη ζωή σας,

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειροτονήθηκε ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Χειροτονήθηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία αρχιερέων, κληρικών και πιστών,...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 2 προσκυνητών στο Άγιο Όρος

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων που χάθηκαν στο Άγιο Όρος και σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής τους...

Γίγαντες με λαχανικά

Υλικά:500 γρ. γίγαντες1 φλιτζάνι ελαιόλαδο2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο...

Ένα εκατομμύριο ευρώ και το μυστήριο Κάρμεν Μόλα αποκαλύφθηκε

Ένα εκατομμύριο ευρώ και ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ισπανικής λογοτεχνίας λύθηκε: με το βραβείο Planeta τιμήθηκε χθες, Παρασκευή, το...