2.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Από εκεί και πέρα χαρακτηριστική θα είναι για τα οικονομικά σας και η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 18/5, η οποία θα επηρεάσει θετικά κυρίως οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε με άλλους, αλλά και ό,τι σχετίζεται με την εφορία, τραπεζικές συναλλαγές, κληρονομιές κτλ. Ξαφνικά έσοδα αλλά κι απρόβλεπτα έξοδα συνθέτον το βασικό προφίλ του μήνα, με έναν πλήθος πλανητών στον Ταύρο, που είναι για εσάς η ραχοκοκαλιά των υλικών αγαθών αλλά και των προσωπικών σας αξιών.

Ταύρος: Καθοριστικός ο Μάιος σε όλα τα επίπεδα για εσάς τους Ταύρους, με Ήλιο στο ζώδιό σας (21/5), αλλά και Νέα Σελήνη (4/5), Ερμή (6/5), Αφροδίτη (15/5), και φυσικά τον Ουρανό που βρίσκεται ήδη στον Ταύρο από τον περασμένο Μάιο. Ποια είναι λοιπόν τα βασικά στοιχεία αυτών των επιδράσεων; Κατά κύριο λόγο η διάθεση για ανανέωση, η τόλμη για ρίσκο και μια έντονη δραστηριότητα που σας φέρνει πιο κοντά στους επιθυμητούς στόχους. Λόγω της Πανσελήνου στο Σκορπιό στις 18/5 οι εντάσεις με το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να μη λείψουν, ωστόσο ο Μάιος αποτελεί μια γενικότερη κορύφωση μετά από την οποία όλα θα είναι σε μια καλύτερη τροχιά.

Δίδυμοι: Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι τις 16/5 σας κρατά ενεργούς στη σκέψη αλλά και στην πράξη, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν. Το κλίμα αυτό θα παραμείνει στο ίδιο μήκος κύματος σε όλη τη διάρκεια του μήνα και μέλλει να κορυφωθεί με την είσοδο Ερμή και Ήλιου στους Διδύμους (20 & 21/5 αντίστοιχα). Αν κάτι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι κάποια θέματα υγείας με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 18/5. Η κοινωνικότητά σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με την Αφροδίτη στον Κριό το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Ο ανάδρομος Δίας θέτει σε καταστολή συνεργασίες αλλά και θέματα προσωπικών σχέσεων.

Καρκίνος: Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 16/5 σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και διεκδικητικούς. Επιπλέον, μαζί και με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο σας η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 18/5, πολλές καταστάσεις που βρίσκονται εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα βαίνουν σε ένα τέλος με θετικό για εσάς πρόσημα. Ταυτόχρονα, πολλές είναι οι ζυμώσεις που συμβαίνουν και στο κοινωνικό πεδίο, με αρκετές αλλαγές και νέα δεδομένα, τόσο σε συνεργασίες όσο και σε συλλογικές προσπάθειες. Καινούριες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμες. Εύνοια στα αισθηματικά και στη σχέση σας με τα παιδιά σας.

Λέων: Το βασικό σκηνικό του Μαϊου για εσάς είναι η πληθώρα γεγονότων στο κομμάτι της καριέρας, με νέες ευκαιρίες (Νέα Σελήνη στις 4/5), οικονομικές προκλήσεις (στο δεύτερο μισό του μήνα), αλλά και ξαφνικές αλλαγές στα ήδη υπάρχονται εργασιακά δεδομένα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, παρά το γεγονός ότι τα επαγγελματικά σας φαίνεται να περνούν μια κρίση, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ανακάτεμα της τράπουλας που θα φέρει νέα – κι ίσως τελικά και πιο ευνοϊκά – δεδομένα στο τραπέζι. Παράλληλα, η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 18/5 ταράζει τα νερά στο οικογενειακό περιβάλλον κι απασφαλίζει σκέψεις και συναισθήματα που παρέμεναν κρυφά εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα.

Παρθένος: Δυναμικός ο φετινός Μάιος για τους Παρθένους, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο (4/5) προσφέρει νέα δεδομένα για σπουδές, μακροπρόθεσμα σχέδια κι επαφές με το εξωτερικό. Ευνοϊκή είναι και η συμβολή Ερμή, Ήλιου, Αφροδίτης και Ουρανού στον Ταύρο, που κάνει ιδιαίτερα παραγωγικές τις προσπάθειες των Παρθένων να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να βαδίσουν σε νέα μονοπάτια. Ταυτόχρονα υπάρχει πολλή κινητικότητα στη δουλειά και στις κοινωνικές σας επαφές. Τέλος, με την Πανσέληνο στο Σκορπιό (18/5) ευνοείστε σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως και και σε γενικότερα θέματα επικοινωνίας.

Ζυγός: Μετά από δύο συνεχόμενες Πανσέληνους στο ζώδιό σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, η πρόκληση του τωρινού Μαϊου είναι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όλα όσα μάθετε το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα απαιτητικός θα είναι ο τομέας των οικονομικών, ειδικά εάν πρόκειται να προβείτε σε επενδύσεις, ρύθμιση τραπεζικών χρεών, ζητήματα εφορίας, κτλ. Τα αισθηματικά σας εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την έμφαση να μετατοπίζεται στο μοίρασμα των συναισθημάτων σας με τον δικό σας άνθρωπο. Από τις 20/5 και μετά ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαφές με το εξωτερικό. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας με Άρη στον Καρκίνο από τις 16/5.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 18/5 και σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε όλα όσα έχετε ξεκινήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Το στοίχημα του Μαϊου ωστόσο είναι το κατά πόσο αισθάνεστε σταθερότητα και ασφάλεια, όπως και το τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραπάνω στους τομείς αυτούς. Με Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 4/5 τα αισθηματικά σας και οι επαγγελματικές σας σχέσεις βρίσκονται με νέα δεδομένα, και καλό θα ήταν να τους αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο (16/5) έχετε τον άσσο στο μανίκι σας για να εκπληρώσετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τοξότης: Ο Δίας στο ζώδι΄σας είναι πλέον ανάδρομος κι αυτό σας κρατά σε καταστολή όσον αφορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Μάιος είναι ένας μήνας σχετικά ουδέτερος για εσάς, καθώς οι περσσότερες ζυμώσεις συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που για εσάς εκπροσωπεί την τάση για αυτοβελτίωση κι ενασχόληση με πιο πνευματικά ή εσωτερικά πράγματα. Το σκηνικό αλλάζει βεβαίως με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους (20 & 21/5 αντίστοιχα), όπου η έμφαση πέφτει στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πολλαπλά οφέλη από τους τομείς αυτούς.

Αιγόκερως: Νέα Σελήνη (4/5) και Αφροδίτη (15/5) στον Ταύρο είναι μια πολύ καλή θετική συγκυρία για τα οικονομκά σας αλλά και για τις προσωπικές σας σχέσεις, όπου μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να αποκτήσετε καινούρια δεδομένα. Ο τομέας των αισθηματκών και της δημιουργικότητας είναι φυσικά το βασικό πεδίο δράσης σας, κι εκεί μπορείτε να επενδύσετε και χρόνο και ενέργεια. Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 16/5 σας φέρνει αντιμέτωπους με τις υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων, ωστόσο τίποτε δεν μπορεί να κάμψει την αυτοπεποίθησή σας. Σημαντικές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 18/5.

Υδροχόος: Οικογενειακά ζητήματα, μετακομίσεις, εκκρεμείς καταστάσεις από το παρελθόν είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που φέρνει για εσάς ο Μάης, αρχής γενομένης από από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 4/5. Με αυτά τα δεδομένα κάποιες εντάσεις αλλά και ξαφνικές ανατροπές θα είναι μέσα στο μενού. Παράλληλα, με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 18/5 εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας, με τελεσίδικα γεγονότα κι ίσως οριστικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Γενικότερα ο μήνας απαιτεί από εσάς αρκετή ψυχραιμία και υπομονή στις εντάσεις. Υποστηρικτικό όπλο Ερμής και Ήλιος στους Διδύμους από 20/5, που ευνοούν αισθηματικά κι ατομικούς στόχους.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 18/5 ευνοεί ταξίδια, σπουδές, μετακινήσεις κι επαφές με το εξωτερικό, και γενικότερα είναι πολύ θετική σε ό,τι αφορά σχέδια για το μέλλον. Εξίσου θετικός για εσάς είναι και ο Άρης που μπαίνει στον Καρκίνο στις 16/5, διότι σας δίνει το ψυχικό σθένος να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο (4/5), μαζί με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανό στο ζώδιο αυτό σας στηρίζει πολύ στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, όπως και σε καινούριες συμφωνίες ή συναλλαγές. Γενικότερα, ένας αρκετά ευνοϊκός και παραγωγικός για εσάς μήνας.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά του, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Μια νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια προκάλεσε αίσθηση στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ντυμένη στα κίτρινα, η νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν αιχμαλώτισε το κοινό σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν,...

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Μάκη Μαΐλη

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη «τον σύντροφο Μάκη Μαΐλη, για δεκαετίες μέλος της και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας...

Ισπανία: Παραιτήθηκε ανώτατος αξιωματούχος επειδή εμβολιάστηκε παραβιάζοντας τη σειρά προτεραιότητας

Ο ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας στην ισπανική περιφέρεια Μούρθια υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του αφού παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε κατά του νέου κορονοϊού,...