2.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Με αυτό το δεδομένο θα μπορούσατε να συνάψετε και μία πολύ σημαντική για εσάς συμφωνία ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, ειδικά τώρα όσο προλαβαίνετε πριν τις εκλείψεις που ακολουθούν τον Ιούλιο. Κατά τ’ άλλα, ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας είναι δυναμικά στο προσκήνιο με Άρη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17/6 ευνοεί ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και μελλοντικά σχέδια.

Ταύρος: Αυτό που οι Ταύροι θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον Ιούνιο είναι οι τυχόν παρανοήσεις ή αθετήσεις συμφωνιών με φίλους και συνεργάτες, ειδικά το διάστημα κοντά στις 21/6 που ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος. Παράλληλα, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3/6 σας δίδονται νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Διαφωνίες και προστριβές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος δε θα λείψουν εξαιτίας του Άρη στον Καρκίνο. Επίσης, με την Πανσέλνο στον Τοξότη στις 17/6, φροντίστε να έχετε πλήρως τακτοποιημένα οικονομικά σας θέματα που αφορούν τράπεζες και εφορίες. Γενικότερα κάνετε έναν πολύ καλό σχεδιασμό για να αποφύγετε πιθανές αναστατώσεις με τις εκλείψεις του Ιουλίου.

Δίδυμοι: Παραδοσιακά ο πιο δυναμικός μήνας για το ζώδιό σας, ο Ιούνιος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3/6, υπογραμμίζοντας έτσι τις δυνατότητες για καινούρια σχέδια και βήματα. Κορύφωση της τάσης αυτής είναι η Πανσέληνος στον απέναντί σας Τοξότη στις 17/6, που κλείνει επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα. Ωστόσο ο Δίας που παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη δεν έχει ακόμα πει την τελευταία του κουβέντα σε αυτούς τους τομείς, οπότε έχετε το βλέμμα σας στραμμένο σε αλλαγές που θα προκύψουν από αρχές Αυγούστου και μετά. Επίσης, με Ποσειδώνα ανάδρομο από 21/6 προσοχή σε παρεξηγήσεις στη δουλειά.

Καρκίνος: Στο δυναμικό πλαίσιο του Μαϊου συνεχίζει η πλανητική διαδρομή για τους Καρκίνους, αφενός γιατί ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 22/6 αλλά κυρίως γιατί ο Άρης παραμένει στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα και στηρίζει τις δικεκδικήσεις σας. Αν κάτι διαφορετικό έχει να σας προσφέρει ο Ιούνιος, αυτό είναι μια τακτοποίηση σε εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σας με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/6. Επίσης, δεν αποκλείεται και μια επαναξιολόγηση των μελλοντικών σας πλάνων με Ποσειδώνα ανάδρομο από 21/6. Πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε, αλλά αποφύγετε να καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις.

Λέων: Στις 27/6 που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας αρχίζει μια εκρηκτική για εσάς περίοδος, καθώς τον Ιούλιο θα γίνει ανάδρομος κάτω από την σκέπη των εκλείψεων και θα ανοίξει το έδαφος για πολλές και σημαντικές αλλαγές στους προσωπικούς σας στόχους. Για την ώρα, η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17/6 ευνοεί τα αισθηματικά σας και την δημιουργικότητά σας σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Ταυτόχρονα, ήδη από τις αρχές του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοούνται θέματα καριέρας. Προσοχή στα οικονομικά και τις επενδύσεις σας με Ποσειδώνα ανάδρομο από 21/6, καθώς μπορεί να υπάρξουν ασάφειες και λάθη.

Παρθένος: Η έμφαση του μήνα είναι στα Μεταβλητά ζώδια στα οποία κι ανήκετε, κι αυτό σημαίνει ότι ο Ιούνιος είναι μήνας αλλαγών κι εξελίξεων. Με χρονολογική σειρά, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3/6) «τρέχει» εξελίξεις στη δουλειά δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ή ζητώντας αλλαγές, η Πανσέληνος στον Τοξότη (17/6) φέρνει γεγονότα στον τομέα της οικογένειας, ενώ ο Ποσειδώνας ανάδρομος από 21/6 περιπλέκει γάμο, σχέσεις και συνεργασίες, διαταράσσοντας τις μέχρι τώρα ισορροπίες. Εν κατακλείδι λοιπόν, θα χρειαστεί να είστε σε επαγρύπνηση κι επί ποδός, διότι οι υποχρώσεις θα είναι αυξημένες κι οι αποφάσεις σας λογικές.

Ζυγός: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3/6) δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσετε ένα νέο αντικείμενο σπουδών, να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με άτομα από εξωτερικό, να χαράξετε τα βήματα για νέα πράγματα στη ζωή σας. Αντίστοιχα, η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17/6 ευνοεί τη σχέση σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, συμδωνίες και ανταλλαγές. Δυναμικές είναι και οι προδιαγραφές στη δουλειά σας, όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε και να διεκδικήσετε καλύτερες προοπτικές για εσάς. Προσοχή θα χρειαστεί ωστόσο ο τομέας της υγείας, διότι με Ποσειδώνα ανάδρομο από 21/6 το στρες πιθανόν να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Σκορπιός: Οικονομικά κι αισθηματικά θέματα είναι τα κυριότερα που θα απασχολήσουν τους Σκορπιούς κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Η Νέα Σελήνη/Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 3/6 και 17/6 αντίστοιχα ζητά να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, να αποπληρώσετε υποχρεώσεις σε τράπεζες κι εφορία και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την έννοια της πρακτικής διευθέτησης γενικά. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τις 21/6 ανακατεύει εκ νέου την τράπουλα στα αισθηματικά σας, ωστόσο και με τον Άρη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, συναισθηματικά είστε σε μια πολύ ανοδική φάση και οι προσπάθειές σας βρίσκουν ανταπόκριση.

Τοξότης: Μέσο στο συνολικό πλαίσιο της γενικότερης δυναμικής που δίνει ο Δίας στο ζώδιό σας έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα και η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Τοξότη στις 17/6, με δεδομένα για ολοκλήρωση προσωπικών στόχων αλλά και ανατροφοδότησης του Εγώ προκειμένου να συνεχίσετε δυναμικά παρακάτω. Μεταφορικά μιλώντας είναι σαν να ολοκληρώνεται μια πρώτη φάση διαχείρισης καταστάσεων, και τώρα ετοιμάζεστε για ακόμα μεγαλύτερες διεκδικήσεις το επόμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη στις 3/6 προσφέρει ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, με Ποσειδώνα ανάδρμο από 21/6, προσοχή σε παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως: Ήλιος στον Καρκίνο από 22/6 αλλά και Άρης στο ζώδιο αυτό σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου ανεβάζουν στο μάξιμουμ την κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες, πεδία που αναδεικνύονται πολύ σημαντικά για εσάς αυτό το διάστημα. Αν και ο μήνας έχει για εσάς ενδιαφέρουσες εξελίξεις, η μεγαλύτερη έμφασή του είναι στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης και στο τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Αλλαγές σε διατροφή και σε τυπικές ρουτίνες μπαίνουν σε εφαρμογή από τις 3/6 με Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Επιπλέον, με την Πανσέλην στον Τοξότη στις 17/6 ολοκληρώνονται γεγονότα και καταστάσεις που βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Υδροχόος: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους από 3/6 δημιουργεί ένα πολύ θετικό κλίμα για τα αισθηματικά σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες, παρέχοντάς σας εγκεφαλικά ερεθίσματα και ιδέες για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ταυτόχρονα η κοινωνικότητά σας είναι στο απόγειό της με Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/6, κατάσταση που ταιριάζει πολύ με τη γενικότερη τάση σας να ανήκετε σε μια ομάδα από το να λειτουργείτε ατομικά. Προσοχή ωστόσο θα χρειαστεί στα οικονομικά σας με τον Ποσειδώνα που γίνεται ανάδρομος στις 21/6, διότι μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα αλλά και κακές εκτιμήσεις όσον αφορά τη διαχείρηση των οικονομικών σας.

Ιχθύες: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στις 21/6, κι έτσι μπαίνει κι αυτός σε επιβράδυνση μαζί με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Δία (που είναι επίσης ανάδρομος το τελευταίο διάστημα). Το βασικό ζητούμενο αυτού του συνδυασμού είναι να χαλαρώσετε τους έντονους ρυθμούς δράσης σας από τη μια πλευρά αλλά και να αυξήσετε την προσοχή και την επαγρύπνησή σας από την άλλη, μιας και τα πράγματα είναι πολύ ρευστά για να μπορούν να ελεγχθούν πολύ αποτελεσματικά. ¨Ηλιος, Ερμής και Άρης στον Καρκίνο ευνοούν τα αισθηματικά σας αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά του, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Μια νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια προκάλεσε αίσθηση στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ντυμένη στα κίτρινα, η νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν αιχμαλώτισε το κοινό σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν,...

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Μάκη Μαΐλη

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη «τον σύντροφο Μάκη Μαΐλη, για δεκαετίες μέλος της και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας...

Ισπανία: Παραιτήθηκε ανώτατος αξιωματούχος επειδή εμβολιάστηκε παραβιάζοντας τη σειρά προτεραιότητας

Ο ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας στην ισπανική περιφέρεια Μούρθια υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του αφού παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε κατά του νέου κορονοϊού,...