15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Νοέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Νοέμβριο

Κριός: Ο Άρης επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σας στις 14/11, και ξαφνικά αλλάζει η δυναμική των πραγμάτων σε κάθε πτυχή της καθημερινής σας δραστηριότητας – ό,τι φαινόταν να κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς, πλέον έχει ραγδαία εξέλιξη και περνάει στην επόμενη φάση. Λίγο πιο πριν ωστόσο, ο Ερμής που επίσης επιστρέφει στην κανονική του πορεία στο Ζυγό (3/11), βάζει σε καλύτερη σειρά υποθέσεις που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οπότε και με τον κυβερνήτη σας Άρη στο πλευρό σας αναδεικνύεστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σημαντικές εξελίξεις και σε συναλλαγές, συμφωνίες ή εκπαιδευτικά ζητήματα με την έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11.

Ταύρος: Ο Ερμής επιστρέφει στο Σκορπιό στις 11/11 έχοντας ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, κι ανασύρει στην επιφάνεια θέματα που υπήρχαν στο τραπέζι από τα τέλη του Σεπτέμβρη. Τα θέματα αυτά αφορούν κυρίως τον ερωτικό τομέα, αλλά και όλες τις στενές σας σχέσεις που μπορεί να έκρυβαν ένα μυστικό ή κάποια παρασκηνιακή δράση. Μαζί και με τη σύνοδο Δία/Πλούτωνα στα μέσα του μήνα, έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο ό,τι για καιρό κρύβατε κάτω από το χαλί. Σημαντικές ζυμώσεις και στον κοινωνικό σας περίγυρο με Ποσειδώνα ορθόδρομο (29/11), επίσης με αρκετό παρασκήνιο ή παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι: Ο Νοέμβριος σταδιακά θα κορυφώνει την ενέργειά του μέχρι την τελική έκλειψη στο ζώδιό σας στις 30/11, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρό θα ολοκληρωθούν σε εκείνο το χρονικό σημείο. Ενώ λοιπόν στη μεγαλύτερη διάρκεια του Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε κυρίως με μια αποκατάσταση σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες (Άρης σε ορθή πορεία στον Κριό 14/11), όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του 2020 το προσκήνιο θα μονοπωλεί η καριέρα σας και η επαγγελματική σας ανέλιξη. Προσοχή θα χρειαστεί γύρω στις 29/11 με τον Ποσειδώνα που επιστρέφει σε κανονική πορεία, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί θολό τοπίο σε εργασιακές συμφωνίες.

Καρκίνος: Η συγκέντρωση πλανητικής ενέργειας στο Σκορπιό (Ερμής/Ήλιος/Αφροδίτη/Νέα Σελήνη στις 15/11) ανοίγει δρόμους στις ατομικές σας φιλοδοξίες και ενεργοποιεί το ενδιαφέρον σας για ένα φλερτ ή μία αισθηματική ιστορία που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό. Ενδεχομένως ο Νοέμβριος να είναι η κατάλληλη εποχή για να αναλάβετε αποτελεσματική δράση και να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αναλογούν όσον αφορά το προσωπικό σας όφελος. Σημαντικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας με Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό (14/11) με νέες ευκαιρίες, αλλά και καθοριστικές ζυμώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες με τη σύνοδο Δία/Πλούτωνα, που σας φέρνουν αντιμέτωπους με ισχυρούς αντιπάλους ή ανταγωνιστές.

Λέων: Η επάνοδος του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό έπειτα από δύο σχεδόν μήνες (14/11) θα σπρώξει τα πράγματα προς μια ταχύτερη υλοποίηση και, μαζί και με τον Ερμή σε επίσης ορθή πορεία (11/11), εμπόδια και καθυστερήσεις θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Οι δυσκολίες βέβαια δεν θα εκλείψουν εντελώς: αντιθέτως, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας όπου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και θέματα υγείας (σύνοδος Δία/Πλούτωνα στον Αιγόκερω) αλλά και διαχείρισης οικονομικών (επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 29/11). Συνοπτικά δηλαδή, από τη μία φαίνεται να ανοίγουν πολλοί δρόμοι, από την άλλη θα χρειαστεί οργανωμένη προσπάθεια και ψύχραιμη σκέψη για να έχετε αποτελέσματα.

Παρθένος: Ο Ερμής στο Ζυγό επανέρχεται στην κανονική του πορεία από τις 3/11, και μαζί με αυτόν τακτοποιούνται και οι εκκρεμότητες στα οικονομικά σας ή στην πιθανή αναζήτηση/αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Ταυτόχρονα, και ο Άρης που ορθοδρομεί στον Κριό στις 14/11 φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, δάνεια, τραπεζικές υποθέσεις κτλ, με την έννοια ότι επιταχύνει τις διαδικασίες που χρειάζεται για να κλείσουν. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σε στενές σχέσεις/συνεργασίες, καθώς ο Ποσειδώνας που ορθοδρομεί στις 29/11 ταράζει τα ήρεμα νερά, κι η έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11 προκαλεί αποσταθεροποίηση στη συνεννόηση.

Ζυγός: Ο Ερμής μπαίνει ξανά σε ορθή πορεία στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας (3/11), κι αν μη τι άλλο καθαρίζει τη σκέψη σας και σας βοηθάει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ό,τι ήταν ασαφές ή ημιτελές το προηγούμενο διάστημα επιδιορθώνεται και, ενώ και ο Άρης στον απέναντί σας Κριό επίσης επιστρέφει στην κανονική του πορεία (14/11), οι στόχοι σας γίνονται πιο συγκεκριμένοι. Αυτό ωστόσο δεν θα εμποδίσει και άτομα από το στενό σας περιβάλλον να σας αντιμετωπίσουν με επιθετικότητα ή ορμώμενα από το καθαρά προσωπικό τους συμφέρον. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15/11 είναι θετική για τα οικονομικά σας, ενώ η έκλειψη στις 30 του μήνα ευνοεί ανοίγματα κι επαφές με το εξωτερικό.

Σκορπιός: Ως μήνας των γενεθλίων σας, ο Νοέμβριος επαναφέρει τον Ερμή στο ζώδιό σας στις 11/11, και σταδιακά σας απαλλάσσει από εμμονές ή απαισιόδοξες σκέψεις που σας στοίχειωναν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 15/11, σας δίδεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να επανακινήσετε κάτι που είχε περιέλθει σε στασιμότητα. Ξανά στο προσκήνιο επιστρέφει και μια ρομαντική ιστορία από τα παλιά, όπως ο Ποσειδώνας ορθοδρομεί στις 29/11. Με Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό από 14/11 τακτοποιούνται εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ενώ η έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11 πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει εσωτερικές εντάσεις και ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση.

Τοξότης: Ο Νοέμβριος ξεκινάει αρκετά δυναμικά, με τον Άρη στον φιλικό για εσάς Κριό να ανακτά την κανονική του πορεία (14/11) και να ανάβει το πράσινο φως στα αισθηματικά, την ατομική σας έκφραση αλλά και το ρίσκο (σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρότζεκτ στα σκαριά). Σε ορθή τροχιά και ο Ερμής (από 3/11) βάζει μια τελεία σε πράγματα που καθυστέρησαν την τελευταία στιγμή να ολοκληρωθούν, και διαλύει τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να είχαν δημιουργηθεί. Ωστόσο, καθώς προχωράμε προς το τέλος του μήνα, ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία (29/11) από τη μια πλευρά και η έκλειψη στους Διδύμους (30/11) από την άλλη, κραδασμοί τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον θα δημιουργήσουν εντελώς νέα δεδομένα.

Αιγόκερως: Έναν περίπου μήνα πριν ο Κρόνος αποχαιρετήσει οριστικά το ζώδιό σας, ο Άρης σε ορθή πορεία στον Κριό δίνει ταχύτατη ώθηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, καθώς η τελευταία σύνοδος Δία/Πλούτωνα στα μέσα του μήνα φροντίζει να εδραιώσει το ηγετικό σας προφίλ για άλλη μια φορά. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15/11 θα σας δώσει με τη σειρά της τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα καινούριο ομαδικό πλάνο ή την ευκαιρία να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία από τον κοινωνικό σας κύκλο. Γενικότερα το Νοέμβριο μπορείτε να «τρέξετε» τις υποθέσεις σας και να δώσετε έμφαση σε θέματα καριέρας και κοινωνικής ανέλιξης.

Υδροχόος: Ο Ερμής ξαναμπαίνει στο Σκορπιό στις 11/11 και υπογραμμίζει θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αυτό είναι ίσως και το διάστημα όπου ξεκαθαρίζει για εσάς μια επαγγελματική συμφωνία ή διαπραγμάτευση. Εάν είστε σε διαδικασία σπουδών, ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για να «τρέξετε» την ύλη σας ή να προβείτε σε μια συναλλαγή ή συμφωνία καθώς ο Άρης ορθοδρομεί στον Κριό στις 14/11 και βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση. Με την έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11 υλοποιείται ένας ατομικός σας στόχος και προκύπτουν νέα δεδομένα στα αισθηματικά σας. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας με Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από 29/11.

Ιχθύες: Η 29η μέρα του Νοέμβρη είναι άλλη μια τρικυμιώδης ημερομηνία για τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πορεία και ξαναμοιράζει την τράπουλα όσον αφορά τους ατομικούς σας στόχους. Εάν επιθυμείτε να ξαναπιάσετε μια κατάσταση από την αρχή, τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος, διότι ο Ερμής στο Σκορπιό από 11/11 ενστικτωδώς σας οδηγεί στις σωστές αποφάσεις, ειδικά εάν αυτές αφορούν κάποια επέκταση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τέλος, η έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11 ενδεχομένως να δημιουργήσει τριβές στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή να δώσει τέλος σε ζητήματα που παρέμεναν ανοιχτά σε στασιμότητα.

ErinaG.Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα εκατομμύριο ευρώ και το μυστήριο Κάρμεν Μόλα αποκαλύφθηκε

Ένα εκατομμύριο ευρώ και ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ισπανικής λογοτεχνίας λύθηκε: με το βραβείο Planeta τιμήθηκε χθες, Παρασκευή, το...

Αντόνιο Γκουτέρες: «Να κάνουμε πιο υγιείς επιλογές για τον εαυτό μας και τον πλανήτη»

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων δεν είναι μόνο μια υπενθύμιση της σπουδαιότητας των τροφίμων για κάθε άτομο στον πλανήτη, αλλά επίσης...

Ιωάννα Ζαχαράκη, η Ελληνίδα αντιδήμαρχος στον Δήμο Solingen στη Γερμανία, μιλάει για το πώς λειτουργεί ένας γερμανικός δήμος

Είναι από εκείνες τις παρουσίες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία που τιμούν τη χώρα μας και την ομογένεια γενικότερα. Ο...

Χ. Ζερεφός: «Η βροχόπτωση την Πέμπτη αντιστοιχεί στο 1/3 της ετήσιας βροχόπτωσης σε κάποιες περιοχές»

Η συχνότητα αλλά και η ένταση των ακραίων φαινομένων αυξάνεται αισθητά τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφει...