19 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΘεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέβαση για τον επόπτη υγείας που φέρεται να παρότρυνε ασθενή...

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέβαση για τον επόπτη υγείας που φέρεται να παρότρυνε ασθενή να μην διασωληνωθεί

Εισαγγελική παρέμβαση για τον επόπτη υγείας που φέρεται να συμβούλευε μία 51χρονη ασθενή με κορονοϊό να αρνηθεί τη διασωλήνωση.

Η ασθενής, που ήταν ανεμβολίαστη, κατέληξε πριν από λίγα 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, ύστερα από επιπλοκές του κορονοϊού.

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η γυναίκα με επόπτη υγείας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με αυτά, ο άντρας, που δηλώνει πρώην υγειονομικός, φέρεται να την προέτρεπε να μην διασωληνωθεί.

Σε άλλες αναρτήσεις του, δε, ο ίδιος βάλλει κατά του εμβολίου και γιατρών. Υπό αυτές τις συνθήκες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα για να ελεγχθεί ποινικά ο επόπτης.

Κατά πληροφορίες, η έρευνα κινείται σε δύο σκέλη: το πρώτο αφορά τον θάνατο της 51χρονης και ερευνάται κάθε αξιόποινη πράξη που προκύψει, ενώ το δεύτερο αφορά τις αναρτήσεις για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τους γιατρούς, και το αδίκημα που εξετάζεται εδώ είναι αυτό της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.