16.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤέμπη: Νέα ποινική δικογραφία στη Βουλή – Ποιους αφορά

Τέμπη: Νέα ποινική δικογραφία στη Βουλή – Ποιους αφορά

Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Τη διαβίβαση της δικογραφίας ανακοίνωσε σήμερα ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η δικογραφία αφορά ειδικότερα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τέως υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρ. Σταϊκούρα, τον τέως υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Βασίλειο Οικονόμου και τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Υποδομών, του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Νίκο Ταχιάο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση 370 συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023 και άλλων πολιτών.

Νaftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.