15.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή για τη σιδηροδρομική τραγωδία

Τέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή για τη σιδηροδρομική τραγωδία

Η πρώτη αγωγή από επιβάτη στο μοιραίο τρένο, που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στην κοιλάδα των Τεμπών, είναι γεγονός. Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος, Γιώργος Μπαρτζώκης, είπε πως η αγωγή κατατέθηκε εκ μέρους πολυτραυματία που νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο πελάτης του, που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, ενώ τζάμια έχουν μπει στα μάτια του.

«Στην αγωγή βάζουμε την επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Και αυτό γιατί ακούσαμε ότι ο πρώτος βασικός κατηγορούμενος (ο σταθμάρχης Λάρισας) γνωρίζει το λάθος του και γνώριζε ότι δεν γύρισε το κλειδί» ανέφερε.

Ο κ. Μπαρτζώκας σημείωσε κατήγγειλε επίσης ότι τα άτομα που ήταν μέσα στην αμαξοστοιχία ήταν πιθανότατα πολύ περισσότερα από 350, αφού μπήκαν και άνθρωποι χωρίς εισιτήριο. Για αυτό και, όπως είπε, η εταιρεία δεν έχει αναφέρει ακόμη ακριβή αριθμό.

naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.