17.2 C
Thessaloniki
Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνάντηση Ν.Χαρδαλιά- Κ.Ζέρβα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Ν.Χαρδαλιά- Κ.Ζέρβα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έφτασε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου αυτή την στιγμή έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ώστε να συζητήσουν για θέματα πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλονίκη και για τα μέτρα της αντιπυρικής περιόδου μεταξύ άλλων.

Ο κ.Ζέρβας δήλωσε:” Οι κανόνες είναι πλέον πολύ συγκεκριμένοι και γνωστοί σε όλους. Δουλειά μας ως δήμος είναι να βάζουμε και επιτηρούμε αυτούς τους κανόνες”.

Ο Ν.Χαρδαλιάς παρακολούθησε για λίγο το briefing της Δημοτικής Αστυνομίας και τόνισε τη σημασία της συμβολής τους στην τήρηση των μέτρων Προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού. ”Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά” τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του Υφ. Πολιτικής Προστασίας και με την ολοκλήρωση της αναμένονται δηλώσεις.

Ο κ.Χαρδαλιάς στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα και στις 13.30 στο ΥΜΑΘ με το Θόδωρο Καράογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.