13 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣυνάντηση με το σωματείο εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης είχε σήμερα ο Σάκης Τζακόπουλος

Συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης είχε σήμερα ο Σάκης Τζακόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάκης Τζακόπουλος, είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση, μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού “Ώρα Θεσσαλονίκης”, με τα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το προεδρείο των εργαζομένων, ανέφερε στον κ. Τζακόπουλο, σειρά προβλημάτων που αντί να επιλύονται, λιμνάζουν και διογκώνονται.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, ανέφεραν πως οι ενέργειες της διοίκησης του δήμου με τις άνευ λόγου συχνές μετακινήσεις του προσωπικού, οδηγούν στη διάλυση των υπηρεσιών.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ώρα Θεσσαλονίκης”, αφού άκουσε τα θέματα των εργαζομένων, τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας της διοίκησης του δήμου με το προσωπικό, επισημαίνοντας πως οι κομματικοί χρωματισμοί δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο. Οι δράσεις, οι ενέργειες, οι προσπάθειες, όλων διοίκησης και εργαζομένων του δήμου οφείλουν να κατατείνουν στην εξυπηρέτηση των ίδιων των δημοτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δεσμεύτηκε πως την επομένη των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης θα παραμείνει στο πλευρό των εργαζομένων για να εξυπηρετήσουν τον κοινό σκοπό που είναι μια καλύτερη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.