15.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΣκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στην Γάζα ο Παλαιστίνιος διεθνής Μπαράκατ

Σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στην Γάζα ο Παλαιστίνιος διεθνής Μπαράκατ

Ο Παλαιστίνιος ποδοσφαιριστής Μοχάμεντ Μπαράκατ σκοτώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε βομβαρδισμό του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, μετέδωσε το αραβικό δίκτυο Al Jazeera.

Προσωπικότητα του ποδοσφαίρου της Γάζας, ο 39χρονος έζησε στην πόλη Χαν Γιουνές, στα νότια του θύλακα.

Ο Μοχάμεντ Μπαράκατ άφησε το στίγμα του στην Παλαιστινιακή Πρέμιερ Λιγκ της Λωρίδας της Γάζας, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε 100 γκολ, παίζοντας για τον σύλλογο Αχλί Γάζα.

Είχε τρεις συμμετοχές με την παλαιστινιακή Εθνική ομάδα, η οποία πρόσφατα έφτασε για πρώτη φορά στη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών της Ασίας 2024, εν μέσω του θανατηφόρου πολέμου μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χαμάς στη Γάζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.