15 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣεξουαλική κακοποίηση - Εκπαιδευτικοί: Διασυρμός και συκοφάντηση του νηπιαγωγού

Σεξουαλική κακοποίηση – Εκπαιδευτικοί: Διασυρμός και συκοφάντηση του νηπιαγωγού

«Σπιλώνεται η αξιοπρέπεια ανθρώπων και τον οικογενειών τους» λένε οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Γληνός»


Για διασυρμό και συκοφάντηση εκπαιδευτικού που κατηγορείται χωρίς κανένα στοιχείο κάνει λόγο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Γληνός» αναφερόμενος στη σύλληψη νηπιαγωγού για σεξουαλική κακοποίηση τετράχρονου παιδιού.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να «δικάζονται» και να «καταδικάζονται» άνθρωποι, να σπιλώνεται η αξιοπρέπεια των ίδιων και των οικογενειών τους με τόση ευκολία» επισημαίνουν οι εκπαιδευτικοί.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί η έκρυθμη κατάσταση που έχουν διαμορφώσει τα ΜΜΕ έξω από το Νηπιαγωγείο με θύματα τα ίδια τα παιδιά και μάλιστα στο όνομα της υπεράσπισής τους» καταλήγουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.