ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠρώην συνεργάτης του Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ...

Πρώην συνεργάτης του Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην Υεμένη

Η Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (ΑΚΑΧ) ανακοίνωσε τον θάνατο ενός από τα στελέχη της σε αεροπορικό πλήγμα των ΗΠΑ στην Υεμένη, ανέφερε χθες η διευθύντρια του κέντρου SITE Intelligence Group, το οποίο παρακολουθεί συστηματικά τη δραστηριότητα τζιχαντιστικών και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη Ρίτα Κατς, η ΑΚΑΧ δεν διευκρίνισε ούτε το πότε, ούτε το πού σκοτώθηκε ο Σάλεχ μπιν Σαλίμ μπιν Ουμπάιντ Αμπολάν, γνωστός επίσης ως Αμπού Ομάιρ αλ Χαντράμι, ο οποίος είχε υπάρχει στο παρελθόν συνεργάτης του ιδρυτή της Αλ Κάιντα, του Οσάμα μπιν Λάντεν, γεγονός που η ίδια χαρακτήρισε «παράξενο».

Η Κατς σημείωσε μέσω Twitter τις πληροφορίες πως τη 14η Νοεμβρίου 2021 οι ΗΠΑ προχώρησαν σε αεροπορικό πλήγμα στην Υεμένη που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία μέλη της ΑΚΑΧ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ