16 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΕΔΗΝ: Ο θάνατος από κορονοϊό εργαζόμενης στο ΑΧΕΠΑ ας γίνει η απαρχή...

ΠΟΕΔΗΝ: Ο θάνατος από κορονοϊό εργαζόμενης στο ΑΧΕΠΑ ας γίνει η απαρχή για την επίλυση των παθογενειών του ΕΣΥ

Ο θάνατος της εργαζόμενης στο ΑΧΕΠΑ, που έχασε χτες τη ζωή της από Covid, ας γίνει «απαρχή για την επίλυση των διαχρονικών παθογενειών του Συστήματος», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ σε συλλυπητήριο μήνυμά της προς τους οικείους και τους συναδέλφους της.

«Χθες χάσαμε μία συνάδελφο 50 ετών που πρόσφερε υπηρεσίες επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, χτυπημένη από έναν ύπουλο ιό που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε σε αντίξοες συνθήκες. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι έχασε τη ζωή της στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου που εργαζόταν και συνέβαλε ώστε να σωθούν πολλές ζωές ασθενών. Συλλυπητήρια στους οικείους της και τους Συναδέλφους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ! Ας γίνει ο χαμός της, η απαρχή για την επίλυση των διαχρονικών παθογενειών του Συστήματος», αναφέρει στο μήνυμά της η ΠΟΕΔΗΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.