15 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑ«Πατάει γκάζι» στις μεταγραφές ο Άρης

«Πατάει γκάζι» στις μεταγραφές ο Άρης

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Άρη. Μετά την άφιξη του Ρόναλντ Ματαρίτα, οι κίτρινοι αναμένουν στη Θεσσαλονίκη και τους Φατόρε και Χουτεσιώτη.

Μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Σιαμπάνη, οι ιθύνοντες του Άρη κατέληξαν στον Λευτέρη Χουτεσιώτη του Ιωνικού για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Χουτεσιώτης αναμένεται να περάσει πολύ σύντομα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Χουλιάν Κουέστα για τη θέση κάτω από την εστία της ομάδας της Χαριλάου.

Άλλωστε χθες, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για λογαριασμό των κιτρίνων ο Κοσταρικανός αμυντικός Ρόναλντ Ματαρίτα, που αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί και επίσημα. Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται και η υπόθεση του Φατόρε που αναμένεται και αυτός με τη σειρά του στην πόλη για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του και η ένταξη του στο σύνολο που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν ο Τόλης Τερζής.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, έχει αρκετή δουλειά τις τελευταίες μέρες, καθώς πέρα από την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού συνόλου, παράλληλα θα πρέπει τρέξει και το μέτωπο των αποδεσμεύσεων. Ωστόσο η κινητικότητα των τελευταίων ημερών στα μεταγραφικά έχει τονώσει το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.