14.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΘΡΗΣΚΕΙΑΠαρατείνονται τα μέτρα στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου

Παρατείνονται τα μέτρα στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου

Την παράταση των μέτρων απαγόρευσης εισόδου στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου αποφάσισε σήμερα η Ιερά Κοινότητα με σκοπό την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μετά από την σημερινή σύναξη των αντιπροσώπων των Ιερών Μονών (Δευτέρα 29 Μαρτίου στις Καρυές του Αγίου Όρους), αφού συζητήθηκε η εξέλιξη της Πανδημίας και συνυπολογίστηκαν και οι αποφάσεις της κυβέρνησης αποφασίστηκε η παράταση των μέτρων.

Σημειώνεται επίσης ότι οι μετακινήσεις μεταξύ των Μονών θα γίνεται μόνο μετά από τις κατάλληλες εξετάσεις αν κριθεί αναγκαίο.

Η κάθε Ιερά Μονή άλλωστε έχει λάβει τα μέτρα της και όσοι εργάζονται ή εγκαταβιούν στις Ιερές Μονές έχουν ήδη φροντίσει για τις εξετάσεις.

Την ίδια ώρα οι Ιερές Ακολουθίες όπως και οι Λιτανείες τελούνται κανονικά προς ενίσχυση αλλά και προστασία του πιστού λαού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.