Νίκη γοήτρου πήρε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν.
Οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους με πολλά νέα πρόσωπα καθώς τα πάντα είχαν κριθεί βαθμολογικά πριν την έναρξη του αγώνα.
Το γκολ του Αστέρα που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκόμεζ στο 29′. Ο παίκτης της ομάδας της Τρίπολης χρειάστηκε να χτυπήσει το πέναλτι δύο φορές, μιας και στην πρώτη ο Πασχαλάκης έδιωξε τη μπάλα, ωστόσο κατά την εκτέλεση δεν πατούσε καθόλου τη γραμμή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει επανάληψη.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως έχοντας πολλά από τα επιθετικά του όπλα στον πάγκο, δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ και έτσι μοιραία γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.

