19.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΠαναχαϊκή - ΠΑΟΚ: 2-1

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ: 2-1

 Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο μιας και ο ΠΑΟΚ δεν δικαιολόγησε με την εμφάνιση του ούτε στιγμή ότι βρίσκεται πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Superleague. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα δύο γκολ των γηπεδούχων προήλθαν από αδράνεια της ασπρόμαυρης άμυνας. Για το «Δικέφαλο» ισοφάρισε προσωρινά ο Καρέλης.

Πρόκειται μία ήττα που δεν έχει κάποιο κόστος για την ομάδα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλει να προκριθεί στους 16 του θεσμού. Σίγουρα όμως θα του στοιχίσει στο κομμάτι της ψυχολογίας. 

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μπορεί να μην είναι οι επιθυμητές και να μην είχαν προβλεφθεί, όμως αν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν αντιδράσει με πανικό, πιθανότατα δεν θα του στοιχίσουν καθόλου. Αν χαθεί όμως η συγκέντρωση και αρχίσουν τις σπασμωδικές κινήσεις, μάλλον θα έρθουν περισσότερα δυσάρεστα αποτελέσματα για το «Δικέφαλο».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):  Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης (67′ Καρατσανάκοφ), Πλέγας, Αργυρόπουλος (61′ Κολ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (81′ Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου):: Πασχαλάκης, Κίτσιου, Τόσκα, Βαρέλα, Μαλεζάς (73′ Μπίσεσβαρ), Σάχοβ, Μαουρίσιο (81′ Λέο Ζαμπά), Λημνιός, Ουάρντα (66′ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Καρέλης.

Γκολ:  35′ Μπαστακός, 68′ Λουμπαρδέας / 56′ Καρέλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.