15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠ. Τσαπανίδου: Να δοθούν απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη...

Π. Τσαπανίδου: Να δοθούν απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη

Απαντήσεις σε δύο ερωτήματα που αφορούν αφενός στα έργα ασφάλειας και, αφετέρου, στην πρόσληψη του σταθμάρχη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν δύο κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. «Το πρώτο σε σχέση με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ. Γιατί τελικά διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ιδιωτική εταιρεία;», σημειώνει. «Το δεύτερο σχετικά με το μοιραίο σταθμάρχη. Πώς τοποθετήθηκε σε μία κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε; Τι κρύβεται πίσω από τη φωτογραφική υπουργική απόφαση;», συνεχίζει.

Η κ. Τσαπανίδου τονίζει ότι «οι συγκεκριμένες ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.