22.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΟλοκληρώνεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη...

Ολοκληρώνεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

   Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η αγόρευση της εισαγγελέως για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η μαραθώνια διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με την εισαγγελέα να υποβάλει προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την πρότασή της επί της ενοχής των 12 κατηγορουμένων.

   Κατά τη χθεσινή αγόρευσή της, που κράτησε επτά ώρες, η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στον ρόλο και τη συμμετοχή των πρώτων έξι κατηγορούμενων στην τέλεση του εγκλήματος (σήμερα θα αναφερθεί στους υπόλοιπους έξι). Άφησε αιχμές κατά των ιατροδικαστών – τεχνικών συμβούλων, τονίζοντας ότι «υπέπεσαν σε σοβαρότατα σφάλματα» και «λησμόνησαν την επιστήμη τους», ενώ υιοθέτησε πλήρως το πόρισμα της ιατροδικαστού Λήδας Κοβάτση, επισημαίνοντας ότι ο θάνατος του Άλκη δεν προήλθε από ένα μόνο χτύπημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.