Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, o Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στην σκληρή κριτική που δέχθηκε νωρίτερα από τα οκτώ στελέχη που αποχώρησαν από την Πολιτική Γραμματεία.
Ο κ. Κασσελάκης:
- Εγκαλεί τους «οκτώ» για εργαλειοποίηση του θέματος των απλήρωτων εργαζόμενων,
- τους καλεί τους «αντί να αποχωρούν από συνεδριάσεις εκδίδοντας κείμενα που μας διαιρούν», να αποφασίσουν «πού ανήκουν συναισθηματικά, πολιτικά και ηθικά» και σηκώνοντας το γάντι
- τους προκαλεί εφόσον θέλουν να «επιλέξουν υποψήφιο» και να «θέσουν θέμα ηγεσίας ευθέως και δημόσια. Τώρα».
Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι ο Στ. Κασσελάκης εμφανίζεται πολύ πιο συναινετικός με τον Παύλο Πολάκη διευκρινίζοντας ότι «δεν αναφέρεται σε εκείνον».
Η ανάρτηση Κασσελάκη έχει ως εξής:
«Σήμερα το πρωί έβγαλα ένα βίντεο 11 λεπτών με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική προστασία.
Τις επεξεργαζόμασταν από την πρώτη στιγμή της καταστροφικής φωτιάς που έφτασε μέχρι τον αστικό ιστό της πρωτεύουσας. Και πιστεύω ότι πρόκειται για ουσιαστικές προτάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να βγούμε από τον πενταετή κύκλο της καταστροφής, των χαμένων περιουσιών και της αναξιοπρέπειας.
Σαν να μη βγήκαν.
Σαν να μην ειπώθηκαν.
Γιατί επί σχεδόν έναν χρόνο οι προτάσεις μας επισκιάζονται από έναν εσωκομματικό πόλεμο χωρίς τέλος.
Δύο μήνες έμεινα ελεύθερος από καθημερινά βέλη στην πλάτη, για να δώσουμε τον αγώνα μας, και το μονοψήφιο ποσοστό των δημοσκοπήσεων, έγινε 15% στις Ευρωεκλογές. Και αυτό με ελάχιστους πόρους.
Και μετά, ξανά τα ίδια.

