16 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΟ Νετανιάχου θα υποβληθεί σε επέμβαση κήλης

Ο Νετανιάχου θα υποβληθεί σε επέμβαση κήλης

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση κήλης, την οποία εντόπισαν οι γιατροί του, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του.

Ο πρωθυπουργός θα υποβληθεί σε ολική νάρκωση μετά τον εντοπισμό της κήλης από τους γιατρούς του “στη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας”.

“Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Δικαιοσύνης Γιαρίβ Λεβίν θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού πρωθυπουργού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τον περασμένο χρόνο, ο 74χρονος Νετανιάχου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.