13.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΝέο συμβόλαιο στον Πάμπλο Γκαρσία

Νέο συμβόλαιο στον Πάμπλο Γκαρσία

Πλάνο με τριετές συμβόλαιο για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός έκλεισε τρεις εβδομάδες ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ και έρχεται και η ώρα για να υπογράψει συμβόλαιο πρώτου προπονητή..

Σύμφωνα με την εφημερίδα FORZA, όταν κλήθηκε να αναλάβει την πρώτη ομάδα, αντικαθιστώντας αιφνιδιαστικά τον Αμπέλ Φερέιρα, που έφυγε στη Βραζιλία, ο Γκαρσία μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη, μέσω τηλεδιάσκεψης για να πάρει το χρίσμα κι εκεί έγινε η συζήτηση και για το συμβόλαιο του.

”Ξεκινάμε όπως είμαστε και στην πορεία θα το δούμε” συμφώνησαν και οι δύο πλευρές, με τον Πάμπλο να καθιστά σαφές ότι σε αυτή τη φάση τον ενδιέφερε περισσότερο η προπονητική του εξέλιξη, όντας σίγουρος ότι ο Σαββίδης δε θα τον άφηνε έτσι.

Η ΠΑΕ προχώρησε το θέμα του νέου συμβολαίου του Πάμπλο Γκαρσία, έτσι ώστε να δουλέψει απόλυτα ευχαριστημένος και ήρεμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μένουν κάποιες λεπτομέρειες στο θέμα του νέου συμβολαίου, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Η νέα συμφωνία προβλέπει τριετές συμβόλαιο, αντί για το υφιστάμενο διετές, μέχρι του καλοκαίρι του 2023 με μία αύξηση των αποδοχών του. Όχι πολύ μεγάλη, αλλά αύξηση.

Ο Ιβάν Σαββίδης με το νέο συμβόλαιο του δείχνει ότι πρέπει να είναι δυνατός, ως πρώτος προπονητής. Από την άλλη ο Πάμπλο δεν τον νοιάζει να εκτοξεύει τις απολαβές του, αφού ξέρει ότι αν πετύχει θα πάρει νέα αύξηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.