16 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝεκροί ένας 28χρονος και μία 74χρονη σε παραλίες της Θάσου- 79χρονος ανασύρθηκε...

Νεκροί ένας 28χρονος και μία 74χρονη σε παραλίες της Θάσου- 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην Επανομή

 Ένας 28χρονος και μία 74χρονη ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε παραλίες της Θάσου, όπως κι ένας 79χρονος στην παραλία Επανομής, στη Θεσσαλονίκη.

   Συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ποτού Θάσου ο 28χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

   Στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θανάτός της, μεταφέρθηκε και η 74χρονη που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Λιμανάκι Θάσου.

   Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης και για τα δύο περιστατικά.

   Ο 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το απόγευμα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Επανομής και τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με διενέργεια ΚΑΡΠΑ, από πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από γιατρό του ασθενοφόρου.

   Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.