15.8 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΜήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη

Μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη (10/7), για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει:

«Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο. Θα έρθει λοιπόν στο Δικαστήριο και θα λογοδοτήσει και για τις εναντίον μου και για τις εναντίον των εισαγγελέων που με αρχειοθέτησαν κατηγορίες.

Ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία. Νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση».

ΠΗΓΗethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.