15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΜεσογειακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Νυφαντόπουλος στα 100μ.

Μεσογειακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Νυφαντόπουλος στα 100μ.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος έγινε την Πέμπτη ο πρώτος Έλληνας αθλητής στίβου που κατέκτησε μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας.

 Οπρωταθλητής των σπριντ τερμάτισε τρίτος στον τελικό των 100 μέτρων με 10.28 και βελτίωσε και το ατομικό του ρεκόρ, το 10.30.

Ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασίαδη έκανε πολύ καλή κούρσα, δεν έμεινε πίσω στην εκκίνηση και, μετά τα 80 μέτρα, κατάφερε να βρεθεί οριακά στην τρίτη θέση.

Νικητής στον αγώνα ήταν ο Τούρκος Αλί Χάρβει με 10.15 και δεύτερος ο συμπατριώτης του, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200 μέτρα, Ραμίλ Γκουλίεφ, με 10.16.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.