Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει από το Βουκουρέστι στη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας μετά τις διακοπές.
Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και τον ρώτησαν για την Εθνική και το αν η συνάντηση που είχε πριν από μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αφορούσε την ενδεχόμενη παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής.
Ο Λουτσέσκου ωστόσο ήταν απόλυτος: «Αυτή η συνάντηση αφορούσε μια προσωπική φιλία. Όσο πρόκειται για προσωπικό θέμα, δεν είναι δουλειά σας, δεν σας αφορά.
Όταν συναντάς ανθρώπους που γνωρίζεις, είναι φιλία. Έχω πει τόσες φορές για την Εθνική, και κάθε Εθνική, δεν είναι στόχος μου» και κατέληξε: «Είμαι προπονητής που δουλεύει σε συλλόγους, αυτό σκέφτομαι τώρα.
Είμαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια, έχω συμβόλαιο με μεγάλη ρήτρα, δεν θέλω να φύγω. Έχουμε πρόγραμμα να χτίσω και να φτιάξω μια δυνατή ομάδα, όπως στην προηγούμενη θητεία μου εδώ».

