12.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΛήστεψαν το σπίτι του Ρόσι την ώρα της κηδείας

Λήστεψαν το σπίτι του Ρόσι την ώρα της κηδείας

Το ιταλικό ποδόσφαιρο – κι όχι μόνο – θρηνεί για την απώλεια του Πάολο Ρόσι.

Οι συγγενείς του εκλιπόντος πάντως εκτός από τον πόνο της μεγάλης απώλειας, ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια δυσάρεστη είδηση.

Την ώρα που γινόταν η κηδεία στη Βιντσέντζα, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Ρόσι κι έκλεψαν κοσμήματα κι ένα ρολόι που ανήκε στον Ιταλό Θρύλο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η σύζυγός του Ρόσι, Φεντερίκα, κατά την επιστροφή της από την κηδεία, είδε στο σπίτι της να επικρατεί ένα… χάος. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.