Οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας εξάρθρωσαν σπείρα με τρεις φυτείες κάνναβης με 2.193 δενδρύλλια ύψους έως και τρία μέτρα
Τεράστιο πλήγμα στους λαθρέμπορους ναρκωτικών επέφεραν οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας εντοπίζοντας τρεις φυτείες κάνναβης με 2.193 δενδρύλλια χασίς, έκταση 7 στρεμμάτων, σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Αγιάς. Τα δέντρα έφταναν τα τρία μέτρα σε ύψος, ενώ θα απέδιδαν πάνω από 5 τόνους χασίς και έσοδα 10 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Λάρισας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασαν την αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών που οδήγησαν στον εντοπισμό τριών φυτειών σε έκταση 7 στρεμμάτων σε δύσβατη ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς, μεταξύ Ρακοποτάμου και Σκλήθρου, με 2.193 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και τρία μέτρα.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ο 30χρονος “εγκέφαλος” της συμμορίας, στην οποία μετέχουν επιπλέον 4 άτομα, εκ των οποίων οι 3 ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν οι παραπάνω φυτείες θα απέδιδαν κάνναβη ποσότητας άνω των 5 τόνων και θα απέφεραν κέδρος που θα έφτανε τα 10 εκατ. Ευρώ.

