Επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο Super Puma είχε προγραμματιστεί να αρχίσει εκ νέου, με το πρώτο φως της ημέρας, στην Οξιά στο Μουζάκι, όπου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρέμεναν εγκλωβισμένοι 47 άνθρωποι.
Νωρίτερα το ίδιο ελικόπτερο με το κατάλληλο προσωπικό και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά διένειμε τις απαραίτητες προμήθειες και στη συνέχεια προσπάθησε να προσεγγίσει το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας αλλά δεν τα κατάφερε. Μέσα στο μοναστήρι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρει καταφύγιο μία έγκυος γυναίκα και ακόμη δύο υπερήλικες που χρειάζονται βοήθεια.
Περίπου 30 οικισμοί σε Ανατολική και Δυτική Αργιθέα και ακόμη 11 στην Οξιά στο Μουζάκι έχουν αποκλειστεί καθώς ολόκληρο το οδικό δίκτυο που συνδέει μεταξύ τους τα χωριά έχει διαλυθεί.
Πηγή: huffingtonpost.gr

