15.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΙταλία: Τον έβγαλαν σηκωτό από τη Βουλή

Ιταλία: Τον έβγαλαν σηκωτό από τη Βουλή

Τρομερές σκηνές διαδραματίστηκαν την Πέμπτη (25/06) κατά τη συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Ιταλία, με έναν βουλευτή να βγαίνει σηκωτός από την αιθουσα από τέσσερις άντρες λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Πρωταγωνιστής του περιστατικού ο Vittorio Sgarbi, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού. Μετά από λεκτική αντιπαράθεση με βουλευτή άλλου κόμματος, η αντιπρόεδρος της Βουλής τον επέπληξε και αυτός άρχισε να βρίζει αυτήν αλλά και άλλους συναδέλφους του με χυδαίες εκφράσεις με την αντιπρόεδρο να διατάζει την αποβολή του από την αίθουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.