19.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ διοργάνωση της φετινής 85ης ΔΕΘ θα γίνει κανονικά με τη Γερμανία...

Η διοργάνωση της φετινής 85ης ΔΕΘ θα γίνει κανονικά με τη Γερμανία τιμώμενη χώρα

Η διοργάνωση της φετινής 85ης ΔΕΘ η οποία θα γίνει κανονικά, με τη Γερμανία τιμώμενη χώρα, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα Έρνστ Ράιχελ.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο twitter: «ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα Έρνστ Ράιχελ. Στο επίκεντρο της συζήτησης η διοργάνωση της φετινής 85ης ΔΕΘ (5-13 Σεπτεμβρίου), που θα γίνει κανονικά παρά τον COVID, με τη Γερμανία τιμώμενη χώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.