13.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΓύρισε από τον εφιάλτη η Τορίνο και έκανε την ανατροπή(3-2) επί της...

Γύρισε από τον εφιάλτη η Τορίνο και έκανε την ανατροπή(3-2) επί της Σασσουόλο

Πρώτη φορά μετά το 1983 που ανατρέπει ματς ευρισκόμενη δύο γκολ πίσω στο σκορ

Η Τορίνο έχανε 0-2 από τη Σασουόλο μέχρι το 77′, αλλά έφτασε σε απίθανη ανατροπή και τη νίκη (3-2) με δύο γκολ του Τζάτζα (πέρασε στο 72′ και σκόραρε στο 77′ και το 90+2′) και ένα του Μαντραγκόρα, παίρνοντας βαθιά ανάσα και βγαίνοντας εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Η Τορίνο υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/3) τη Σασουόλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Serie A και βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 38ο λεπτό από δύο γκολ του Μπεράρντι.

Η «γκρανάτα», όμως, δεν είχε «πει» την τελευταία της λέξη. Με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς έφτασε σε απίθανη ανατροπή και τη νίκη (3-2). Ο Σιμόνε Τζάτζα μείωσε στο 77ο λεπτό και Ρολάντο Μαντραγκόρα στο 86ο ισοφάρισε.

Ο Τζάτζα στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου (90+2′) πέτυχε και δεύτερο γκολ χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Η Τορίνο πήρε σημαντική ανάσα και πλέον βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Έτσι, η Τορίνο βρίσκεται στην 17η θέση με 23 βαθμούς (σε 26 ματς), ενώ η 18η Κάλιαρι έχει 22 (σε 27 ματς) και η Πάρμα 19 (επίσης σε 27 ματς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.